Денис: - Трябва да оставим този скандал зад гърба си

Main September 23, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2466 views | no comments

Шефът на Макларън Рон Денис реши неговият екип да не обжалва решението на Световния автомобилен съвет да отнеме точките на британците и да им наложи глоба от 100,000 милиона долара заради шпионския скандал. Специалистът е готов да внесе нужното спокойствие в тима си, тъй като до края на сезона остават три старта, в които ще се решава трофеят при пилотите. Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън са разделени от две точки на върха на класирането, но те по-скоро трябва да се притесняват от заплахата, идваща от страна на Кими Райконен.

"Сметнахме, че дойде време да сложим край на този скандал, заяви Денис. - Макларън искаме да печелим състезания, а не да се занимаваме с такива фрапантни случаи. Повече няма да правим коментари по решението на Съвета, въпреки че не сме виновни. Да, съществуваха доказателства срещу Кулън, но това, че той е притежавал документите на Ферари, не означава, че ние сме ги използвали в наша полза."

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...