Peugeot 207 е Вносен автомобил на годината в Япония

Main November 27, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1269 views | no comments

-Моделът спечели със солидна преднина

Peugeot 207 беше определен за носител на приза Вносен автомобил на годината в Япония от журито на независимата Automotive Researchers & Journalists Conference of Japan (RJC). Моделът спечели първото място, след като събра 474 точки, които бяха с 200 повече в сравнение с класиралият се на второ място претендент. Според членовете на журито, 207 е спечелил благодарение на своя изразителен дизайн и изключително високо ниво на активна и пасивна безопасност, в това число и 5 звезди от EuroNCAP.

От началото на продажбите на Peugeot 207 в Япония през март тази година, до момента моделът е реализиран в тираж от над 2 000 единици. В гамата на автомобила са включени освен стандартната версия, така и младежката СС и спортната 207 GTi. В началото на следващата година, в Япония ще бъде представена и модификацията 207 SW.

В края на септември, новите регистрации на моделите 206 и 207 на Peugeot в Европа са достигнали ниво от 85 000 единици, което представлява увеличение в размер на 24% в сравнение със същия период на миналата година. За цялата настояща година, която е и първата пълна продажбена за автомобила, се очаква 207 да регистрира глобални продажби от 500 000 единици.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...