Renault Clio Rip Curl

Main February 17, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2771 views | no comments

Rip Curl Clio

Отваряте вратата на Rip Curl Clio и влизате в свят от забавление и свобода. Производителите на сърфове и сноубордове Rip Curl добавиха своя почерк към привлекателните, динамични линии на новото Clio, което ще се предлага в специален син цвят Iceberg Blue и като опция - 16-цолови джанти. Ограничената серия е ръчно боядисана с аерографи и бояджийски пистолети от специалистите на Rip Curl. Графиките отстрани включват и името на компанията.

Салонът също е в спортен дух. Практичен и удобен, той е идеален за любителите на заниманията на открито. Оборудването е предназначено за плажа или снежната писта – гуменото покритие на пода и багажника е устойчиво на пясък и сняг. Обърнато е и специално внимание на музиката с устройството Audio Connection Box, което позволява свързването на мобилни плеъри към аудиосистемата на колата. Червените орнаменти по таблото съответстват на страничната тапицерия на седалките, панелите на праговете и фирменото лого на облегалките са главата.

Предлагат се два двигателя

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...