Нови модели на BMW носещи означението М

Main February 18, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2482 views | no comments

Мястото на върха в 3 Series на BMW вече е заето от нов модел и при седаните, и при кабриолетите. Спецификацията M Sport вече е най-динамичната и спортна “тройка”.

M Sport се предлага с всички двигатели за серията, но в сравнение със стандартния SE модел има много повече екстри. Оптичният тунинг пакет M Aerodynamic придава на колата впечатляващ спортен вид, а по-твърдото спортно окачване снижава купето с 15 мм и осигурява по-стабилно поведение на пътя. Всички модели стандартно са с 18-цолови леки алуминиеви джанти, а като опция се предлагат 19-цолови с двойни спици. Блестящото покритие Shadow line на външните рамки на стъклата също е включено в стандартния пакет.

Отвътре всички M Sport модели са със спортни седалки с тапицерия от синя алкантара, черна тапицерия на тавана, както и прилежащи към пакета панели за праговете, къс скоростен лост с маншон от перфорирана кожа и лост за ръчната спирачка със същото покритие. Тунингът в салона се довършва от декорацията от полиран алуминий и спортният М кожен волан.

Моделите M Sport по традиция са популярни сред клиентите на марката. Те съставят над 3/4 от продажбите при 6-цилиндровите купета и кабриолети от 3 Series. Очаква се след дебюта на последното поколение този баланс да се запази.

M Sport моделите се предлагат само в 6 разцветки - 4 металикови цвята - Titanium Silver, Black Sapphire, Le Mans Blue, Sparkling Graphite и в два обикновени - Alpine White и Crimson Red. Цените започват от 28 330 евро за 320i M Sport Coupe и стигат до 37 745 евро за 335d M Sport Coupe. Базовият кабриолет 320i M Sport Convertible струва 32 255 евро, а топ-моделът в класа е на цена 40 250 евро.

Модификациите M Sport се предлагат и в 1 Series само при един модел - BMW 130i M Sport Limited Edition. Базиран на модела 130i с 265 к.с., автомобилът ще е в черен металик Carbon Black с лимоновожълт кожен салон и 18-цолови джанти от лека сплав в стил световния шампионат за туристически автомобили. Другото, което го отличава от серийния 130i, са хромираните рамки на стъклата и бутонът за стартиране на двигателя. Те са в добавка към екстрите от М пакета, включващи алуминиеви елементи в салона, черна тапицерия на тавана, M Sports волан и панели на праговете, както и спортни седалки, къс скоростен лост, спортно окачване и оптичният тунинг пакет M Aerodynamic.

 

Renault Clio Rip Curl
February 17, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...