Renault Duster е хит в Индия

Main August 2, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11225 views | no comments

Преди няколко години бюджетният Dacia Logan бе лансиран в Индия под знака на Renault, но не пожъна очаквания успех. Не такава е съдбата обаче на по-големия брат Duster според изданието India Today и дори компанията майка Renault се принуди да увеличи обемите на производството му. Местният представител на Renault вече е получил 10 000 поръчки за своя SUV.
Предлаган в страната с бензинов 1,6-литров мотор или с дизеловия 1,5-литров и с две нива на обзавеждане, включващи радар за обратно виждане, безключово отваряне, мултизонов климатик, бордови компютър, Renault Duster по-скоро минава към луксозния сегмент там. Но за да утвърди тази тенденция, на „Режията“ ще й се наложи да ускори ритъма на производство, иначе ще види как потенциалните клиенти се насочват към Mahindra Scorpio и XUV500, за да не чакат.
Един въпрос обаче мъчи любопитството ни – как компанията отчита активите от тези продажби – като актив на Dacia, или като такъв на Renault?


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...