Потвърдиха бъдещата Honda S2000

Main August 2, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11270 views | no comments

Още през пролетта се заговори за възраждането на Honda S2000, „умрял“ през 2009 г. Ето че се появи ново потвърждение за този слух, но този път то дойде от сериозно издание като Automotive News.
Дълго време Honda се бе фокусирала върху „зелените“ автомобили и бе позарязала спортните модели, които в недалечното минало превърнаха марката в това, което е, и изградиха нейния имидж. Ето че японският производител се завръща към корените си и наред с хибридите, предавателните кутии CVT и икономичните мотори, започва да работи над редица атрактивни проекти. Добрата новина е, че новият Civic в крайна сметка ще има версия Type R, говори се и за завръщането на NSX, както и за второ поколение на S2000.
Последното вероятно ще е логичният отговор на дуото от „Toyobaru“ в лицето на GT86/BRZ.
Automotive News обаче коментира, че това не е сред приоритетите за японския пазар, така че феновете на Honda (които обикновено са доста заклети) да не бързат да се радват предварително.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...