Renault Latitude посрещна гостите при откриването на Голф Клуб „Правец”

Main May 17, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6375 views | no comments

Ден след като премиерът Бойко Борисов откри официално Голф клуб „Правец” на шампионатното игрище се проведе и първият турнир на новите 18 дупки. В Braemar Golf Team Challenge участие взеха 130 голфъри от България и чужбина, сред които изпълнителният директор на PGAs of Europe Иън Рандъл, Майкъл Харадин – син на дизайнера на игрището, Красимир Гергов – президент на Българската голф асоциация, Кънчо Стойчев, много голфъри, чужди туроператори, журналисти и др.
Мениджърската компания на „Правец” Braemar Golf бе спонсoр на турнира, като играта и коктейлът бяха напълно безплатни.
Турнирът стартира точно в 9 ч. от 10-а дупка, където бе изложен автомобил Renault Latitude. Състезанието се игра в най-приятелския формат „Тексас скрамбъл”, при който печеливш е отборът, завършил играта с най-малко удари. На най-късите дупки домакините бяха сложили много изненади, като уиски Chivas, вина Domaine Boyar и дори балийски масаж.
Гостите имаха възможността да направят и тестово шофиране на Renault Latitude. Проведоха се и отворени врати за тренировъчното игрището, където се състояха няколко безплатни обучения с безплатни топки.
Турнирът завърши привечер с много добри резултати. Всички бяха впечатлени от новите дупки. Първо място с резултат 54 зае отборът на Радослав Рашев, Йордан Бошнаков, Георги Манчоров и Илян Ралев. Базираната в Шотландия компания Braemar Golf им връчи дървен клъб за голф, реплика на клъбовете от началото на 20 век, както и сребърен „куейк” – шотландски традиционен съд за пиене, който се е използвал за трофей в миналото. Най-близо до флага спечелиха журналистът Калин Катев и Божана Димитрова. Управляващата игрището компания обяви, че Braemar Golf Team Challenge ще бъде ежегоден.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...