Renault пуска “бюджетна” версия на Clio RS

Main September 26, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 970 views | no comments

Спортното подразделение Renault Sport Technologies представи специалната модификация World Series by Renault на малката стрела Clio RS. Автомобилът е създаден, за да отпразнува поредното издание на спортното мероприятие на френската марка. От първото си издание през 2005 година, World Series "фиестата на скоростта е събрала на едно място над 1.5 милиона почитатели на продукцията на Renault, както и всички онези, които се нуждаят от малко повече адреналин в ежедневието си.

Характерно за новата серия на френската марка е това, че автомобилът е оборудван с изключително динамичния двулитров двигател от стандартната версия Clio RS, разполага с няколко уникални дизайнерски решения (специални джанти, боя и интериорен дизайн), но в същото време е с около 1 300 EUR по- евтин от нормалната RS-ка.

Двулитровият мотор на World Series by Renault модификацията на Clio RS предлага максимална мощност от 200 конски сили при 7 250/мин и максимален въртящ момент от 215 Нм при 5 500/мин. Предавателната кутия е шестстепенна механична, максималната скорост на движение на стрелата е 223 км/ч.

Стандартната версия на Renault Clio RS във Франция е около 23 200 EUR. World Series by Renault версията ще се предлага срещу 21 900 EUR от октомври тази година.

 
 

Images Gallery


 

Audi RS 6 Avant 2008
September 25, 2007
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...