Roger Dubuis размахва Excalibur от корицата на Prime Time

Main November 29, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6960 views | no comments

Новият тринадесети брой на Prime Time излиза с всички коледни предложения на водещите часовникарски компании. Търсете в изданието и съвети затова в какво трябва да се концентрираме, когато избираме луксозен инструмент за време.
На корицата е поредното издание от гамата Excalibur на Roger Dubuis. Любопитен материал разкрива какви са часовниците на астронавтите от космическите мисии, а друг - последните тенденции в модата на бижутата, писалките, часовниците и нощните партита.
Освен с коледните предложения от Швейцария в този брой ще ви зарадваме с доста интересен гост – Ли Бей, глава на единствената китайска компания, чиито инструменти за време присъстват в колекцията на Международния часовникарски музей. Той посети страната ни и дори гостува в редакцията на Prime Time в компанията на дъщеря си и съпругата си.
В рубриката ни „Алтернативата“ ще откриете как диафрагма и въртящ се безел превръщат часовниците в интерактивни играчки. Изобретението е патентовано от младата швейцарска компания Valbray.
В секцията за пътешествия ще откриете всичко за властелина на планинските проходи - Стелвио пас, където наш редактор измина над 60 серпенини в рамките на 25 км, на 2757 м надморска височина и рай за бензинови маниаци, колоездачи и мотористи. Нашият словенски автор Жига Цоля ви разкрива тайните на Заас Фее.
Експертното мнение е посветено на Женевското клеймо и красотата на механизмите и традициите.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...