Sesto Elemento и Urus отиват в Пебъл Бийч

Main August 13, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7100 views | no comments

На тазгодишното изложение за класически автомобили в Пебъл Бийч, Lambroghnini ще покаже грандиозните концепции Sesto Elemento и Urus SUV. Италианският производител вече потвърди, че планира производството на 20 единици Sesto Elemento годишно, като всяка една ще има стойност от 2,2 млн. долара. Концепцията бе показана за пръв път през 2010 г. на автомобилното изложение в Париж. Тя ще притежава двигателя, задвижващ LP 570-4. Каросерията ще е същата като на концепцията, предвидени са няколко промени, за да отговори на изискванията за безопасност на пътищата.
Що се отнася до Urus SUV, Lamborghini я показа по-рано тази година в Пекин. Компанията не планира производствена версия до 2017 г. Когато започне производство, ще се предлагат около 3000 единици годишно, което ще удвои броя на продаваните от марката автомобили годишно. Засега няма информация за цената на кросоувъра, според различни източници тя ще бъде около 180 000 евро.

 
Keywords:   lamborghini, SUV
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...