Пикап от Jeep през 2015 г.?

Main August 13, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10160 views | no comments

На автосалона в Детройт през 2005 г. от Jeep показаха Gladiator - концепция за пикап на базата на Wrangler. За съжаление тогава производителят изпитваше сериозни финансови затруднения и не се стигна до серийно производство.
В скорошно интервю за автомобилното издание Car Advice президентът на Jeep, Майк Манли потвърди, че "много скоро" ще бъде взето решение за възможността за серийно производство на пикап с марката Jeep.
Както се вижда и при прототипа на Gladiator, машината ще е изградена на платформата на Wrangler. Според Манли обаче трябва да се разрешат някои проблеми, които могат да възникнат при различните варианти.
"Едно от нещата е, че при конфигурацията с 4 врати ъгъла на наклона никакъв го няма. Можем да поддържаме ъглите на заход, но като достигнем определена дължина, ъгълът на наклон става проблем."
Очаква се пикапът да се появи с освежената моделна линия на Jeep през 2015-2016 г.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...