Skoda Roomster и в товарен вариант

Main October 24, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1055 views | no comments

Skoda Auto ще разшири моделната си гама с още един представител през пролетта на следващата година. Тогава ще започнат официалните продажби на товарния вариант на най- новото предложение на марката- Roomster. Автомобилът ще се предлага с името Praktik, което само по себе си е определящо за неговото приложение.

Skoda Praktik ще бъде двуместен и ще предлага завидно товарно пространство. Общият обем на багажното отделение е 1 783 литра, като височината му е 987 мм, дължината му е 1 555 мм, а ширината е от 1 016 до 1 429 мм. Разделянето на пътническото от товарното отделение е осъществено чрез плъзкащ се панел. Полезният товар на Skoda Praktik е 560 килограма. При желание от страна на потребителите, той може да бъде увеличен до 640 килограма.

В базовото оборудване на Skoda Praktik ще бъдат включени спирачна антиблокираща система, четири предпазни въздушни възглавници и регулируем по височина и дълбочина волан. Като допълнителна екипировка ще се предлагат множество други системи за активна безопасност, както и богат набор аудио- и комуникационно оборудване.

"Практичната версия на Skoda Roomster ще се предлаг с избор между два бензинови двигателя- 1.2 литра, 70 к.с, и 1.4 литра, 86 к.с, и един дизелов мотор с работен обем от 1.4 литра и максимална мощност 70 конски сили.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...