SLS AMG Roadster ще струва 195 000 евро. Идва през есента (Видео)

Main May 30, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2965 views | no comments

В края на миналата седмица, Mercedes-Benz разпространи пълни подробности за изцяло новото си моделно попълнение SLS AMG Roadster, световната премиера на който ще се състои по време на международното автомобилно изложение във Франкфурт през септември.

SLS AMG Roadster идва с 6.3 литров, V-образен, осемцилиндров задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 571 конски сили при 6800/мин и максимален въртящ момент от 650 Нм при 4750 Нм. Кабриолетът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди, а максималната скорост на движение е електронно ограничена на 317 км/ч.

Видео

Заявки за закупуване на автомобила ще започнат да се приемат от 1 юни тази година, а пазарното лансиране е планирано за есента. Цената на Mercedes-Benz SLS AMG Roadster стартира от 195 160 евро.

 
Keywords:   mercedes benz, roadster
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...