smart fortwo BRABUS Xclusive

Main August 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1434 views | no comments

-30% повече мощност, 5.2 разход на гориво

smart представи две нови версии на новото поколение fortwo, разработена от BRABUS. Това са fortwo BRABUS и fortwo BRABUS Xclusive и предлагат 30% повече мощност в сравнение с предходната спортна версия на мъника. В същото време, средният разход на гориво на малките бегачки е само 5.7 литра на 100 километра.

fortwo BRABUS и smart fortwo BRABUS Xclusive разполагат с трицилиндрови двигатели с максимална мощност от 72 кВт или 98 конски сили. Спортните двуместни мъници се ускоряват до 100 км/ч за 9.9 секунди и са в състояние да развият максимална скорост от 155 км/ч.

Новият smart fortwo BRABUS се отличава от серийната си версия по шестнадесетцоловите алуминиеви джанти, по- големите вежди на калниците, спортната изпускателна система с централно разположени накрайници, специалната цадна престилка и спортното окачване. В интериораоткриваме специално разработени контролни прибори, полирани стоманени педали, кожена тапицерия на волана и възможност за превключване на предавките чрез лостчета.

smart fortwo BRABUS Xclusive представлява крачка нагоре, в сравнение с fortwo BRABU. Тук откриваме специални предни светлини, преден спойлер с по- големи въздухозаборници, както и странични и задна престилки. Седалките са с кожена тапицерия, отопляеми са и предлагат допълнителна странична опора.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...