Smart и Brabus с електрически автомобил и колело в Женева

Main March 1, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8675 views | no comments

Brabus в сътрудничество сci Smart ще представи поредния електрически ForTwo ED в Женева, но този път лъскавият градски автомобил ще бъде придружаван от Brabus eBike.
ForTwo ED ще включва нови преден спойлер, задна вградена престилка с двойни рефлектори. Моделът ще се задвижва от магнитно-електрически мотор с увеличение на мощността от 75 на 82 к.с. и въртящ момент от 135 Нм. Ново спортно окачване ще снижи автомобила с 10 мм. Колелата са Brabus Monoblock VII с размери 16 цола отпред и 17 – отзад. Интериорът предлага арматурно табло и врати тапицирани в кожа, кожени седалки и спортни педали от неръждаема стомана.
Концепцията Brabus eBike разполага с електрически мотор с мощност 500 вата, осигуряващ максимална скорост от 45 км/ч. На разположение са 4 скорости. Другите спецификации включват 4-бутален спирачен апарат на предното колело и четириспицови джанти от въглеродни влакна.
Електрическото колело на немските тунери ще бъде на разположение в 12 страни в Европа от края на тази година.

 
Keywords:   Brabus, brabus monoblock, ebike
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...