Sportec SP530 - 530 for 530 hp...

Main April 30, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1980 views | no comments

Sportec оповести най-новите детайли около своето последно чедо, базирано на Porsche 911 Turbo Cabriolet. Докато снимките показват, че това е едва ли не само един бодикит за модела, то под капака има някои значителни подобрения, които превръщат 911 Turbo Cabriolet в един огнедишащ дракон.

Основна промяна сред новостите е специалното турбо от Sportec, както и спортната система за отработените газове. Комбинирани с качетсвените катализатори и увеличения въздушен поток към двигателя, те вдигат мощността до 600 к.с.Инженерите от Sportec са внедрили и спортен съединител, а в допълнение и препрограмират електронната система на всеки един от клиентите в унисон с новите настройки.

И така освен че мощността скача на 600 к.с., въртящият момент става 765 Нм, като е на разположение още от 3000 об/мин. Това позволява на Sportec SP600 да увеличи мощността на 3.3 секунди. Времето за достигане на 200 км/ч е 10.6 секунди. И това далеч не е всичко. Максималната скорост е 338 км/ч.

Що се отнася до бодикита, повечето от екстрите са като опция, затова ако искате автомобилът ви да има по-дискретен външен вид, няма да има проблеми да го направите. Но пък ако искате всички да разберат, че не карате обикновен 911 Turbo Cabrio, ще можете да получите 20-инчови колела, преден спойлер, странични прагове, задна престилка от три части, както и голямо задно крило от въглеродни влакна.

Сред другите именити членове на семейство “Sportec” са базовият модел Sportec SP530 с мощност от 530 к.с., както и флагманът SP680 – за всички е ясно, че неговата мощност възлиза на 680 к.с.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...