Aston Martin DBS - Един от участниците в Джеймс Бонд падна в езеро

Main April 29, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1714 views | no comments

Джеймс Бонд е имал удобни случаи, в които му се е удавала възможността да кара подводни коли. Дори наскоро прототипът Rinspeed sQuba напомни малко за тези времена. Но колкото и добре да изглежда това в един филм, когато нашият герой бяга от злодея по всевъзможни пътища, за които колата винаги е подготвена, то се оказва, че в реалността дори и най-страхотните автомобили не могат да се справят с подобни предизвикателства. Това може да бъде потвърдено от човека зад волана на Aston Martin DBS, ползван в последния филм за Джеймс Бонд.

Пътувайки към снимачната площадка в северна Италия, където се снима най-новият филм за Джеймс Бонд „Доза Утеха” или „Един квант утеха” (интерпретациите на заглавието “Quantum of Solace” засега не са малко), водачът е загубил контрол в проливния дъжди е излязъл от пътя, в резултат на което е паднал в езерото Гарда. Засега не се знае какъв е моделът на въпросния Aston Martin, но се предполага, че е DBS, тъй като това е главният герой във филма. Водачът на автомобила е хоспитализиран с минимални наранявания.

Автомобилите Aston Martin са най-често асоциирани с известния мистериозен детектив, но това никога не се е отразявало добре на самите коли. Да, добре се отразява за марката, но не и за конкретните автомобили, които са ползвани. В предишния филм Aston Martin DBS влезе в книгата на Гинес за най-много превъртания в кола, като при каскадата колата се преобръща седем пъти. Това бе моментът, в който мнозина в кино салона дълбоко съжаляваха за съсипването на колата.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...