Suzuki Grand Vitara Marine дебютира на изложението SEMA

Main November 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5820 views | no comments

На започналото изложение за автомобилен туниг SEMA в Лас Вегас дебютира откритата версия на всъдехода Suzuki Grand Vitara. Концепт карът под наименованието Grand Vitara Marine е създаден от студенти в Техническия колеж в Охайо (OTC) с непосредственото съдействие на Suzuki.
Автомобилът притежава необичаем подвижен покрив и оригинално цветово решение на каросерията. Всъдеходът разполага с мотор с увеличена мощност и с редица елементи на „морска" тема. Grand Vitara Marine е получил хромирани джанти с увеличен размер, гуми Toyo с повишена проходимост, „кенгуру", вградено в лебедката, сигнализация от океански лайнер, странични стъпенки, автоматично отварящи се врати, камера за задно виждане, хромирани изпускателни накрайници, огледало за задно виждане във формата на дъска за сърф, DVD-система за пътниците на задните седалки в подглавниците на предните кресла, светодиодно осветяване в долната част на корпуса и светодиодни фарове с увеличена пътна осветеност.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...