TechArt Widebody и за Porsche Cayman S

Main December 11, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1091 views | no comments

След представянето на Widebody модификацията на настоящото поколение на модела Boxster, тунинг компанията TechArt разработи Widebody версия и за Porsche Cayman S. В резултат на нанесените конструкционни промени по екстериора на автомобила, той е пораснал на ширина с цели 8 сенатиметра в сравнение със стандартната версия на модела.

Освен че е особено впечатляващ като визия, аеродинамичният пакет на TechArt Widebody Cayman S гарантира значително по- добра обтекаемост и охлаждане на спирачните апарати. Предните два калника разполагат със уникална интегрирана система за вентилация на дисковете. Предният спойлер допринася за по- голямата стабилност при движение с високи скорости, а в задния са интегрирани дифузьори. В унисон с цялостната "обемност на конструкцията, TechArt Widebody Cayman S е екипиран с внушителни гуми ContiSportContact 2 (235/30 отпред и 305/25 отзад) и двадесетцолови джанти.

Инженерите на TechArt предлагат и оптимизиране на двата налични двигателя за Cayman S. След монтирането на спортен въздушен филтър и нова електроника на двигателя, максималната мощност на двата мотора се умеличава с 11 кВт или 15 конски сили. При желание от страна на клиентите е възможна конструкционна намеса и в самите задвижващи агрегати. Стандартният работен обем от 3 387 куб.см се увеличава до 3 824 куб.см, а максималната мощност достига 385 конски сили. Максималният въртящ момент на този двигател е 407 Нм.

Тази версия на TechArt Widebody Cayman S е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.9 секунди и да развие максимална скорост на движение от 303 км/ч.

 
 

Images Gallery


 

Chrysler 300C SRT-8 2005
December 10, 2006
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...