Tesla дава урок на всички с новия AUTO BILD

Main July 22, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12215 views | no comments

И тази сряда новият AUTO BILD ще ви изненада с любопитно и полезно съдържание. Като за начало рубриката „АКТУАЛНО“ започва с един хубавичък урок, който производителят на електрически автомобили Tesla дава на всички останали. Редакторите на списанието вече успяха да влязат и във високопроходимия Seat – Leon X-Perience и с вещина разкриват подробности за него.
Тестовете впрягат новия баварски експрес BMW i8 и изстискват всички позитиви и негативи от него. Кои са те, ще узнаете от страниците на списанието. Както и какви са първите впечатления след шофиране на VW Amarok V8 Tdi.
Сравнителен тест в броя изправя един срещу друг VW T5, който се произвежда от 2003 г., и новата V-Класа. Нищо чудно, че „народният“ автомобил изведнъж започва да ни се струва поостарял.
Франция изгуби битката срещу Германия на световното, но дали това ще се случи на тестовия полигон на AUTO BILD, където Golf Variant мери сили и пространство с Peugeot 308 SW? Отговор на този въпрос ще получите директно от българските редактори на изданието.
Рубриката ни, посветена на употребяваните автомобили, разглежда мерцедесите от серия W – от 204 до 201, като ценовият диапазон съответно е от 20 000 до 1000 лв., и обяснява дали има смисъл да купуваме най-евтиния „бенц“ на старо.
И най-хубавото – накрая. Безпилотните автономни автомобили са част от бъдещето и ще дадат шанс на възрастните хора или на тези с проблемно зрение също да ползват лично МПС. Имат ли обаче тези високотехнологични коли шанс срещу автомобилния пилот? Ей на това му се казва състезание! Резултата от този дуел ще научите от страниците на любимото списание. И ОЩЕ:
НОВИ АВТОМОБИЛИ Mazda 2РЕПОРТАЖ Амфибията от ГДРСЕРИЯ Volvo 165E - Отпред лукс, отзад камионSECOND HAND Mercedes W204 от 20 000 лв.SECOND HAND Mercedes W203 от 5000 лв.ВЪОДУШЕВЛЕНИЕ Има ли шанс пилотът срещу автоматизирания автомобил?





 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...