TopGear 93: Наградният брой!

Main December 4, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10170 views | no comments

Всички обичат подаръците, а ние обичаме да си ги правим сами, като караме коли-мечти и не-толкова-мечти. Понякога оставаме неприятно изненадани, предположенията ни отиват по дяволите, а понякога слизаме от колата и зяпваме в потрес. „Господи, колко е добра!”, мислим си.
Краят на годината е времето, в което дърпаме чертата и концентрираме тези Господи-колко-е-добра автомобили в два поредни броя, защото го заслужават. Заслужавате и вие да ги видите още веднъж, в различни фотосесии с вещи мнения и оценки, отлежали и дестилирани във времето. Не награждаваме само коли, а и хора, чиито дела са оформили автомобилната и състезателната година такава, каквато е.


А тя е изключително пъстра, с наистина неочаквана комбинация от победители. В настоящия брой ще разберете избора на Джеймс Мей за кола на годината, ще видите кой е мъсълкар на годината, ще четете букви на фона на два уникални луксозни автомобила, обвити в гумен пушек, ще бъдете респектирани от едно невероятно българско автомобилно животно и въобще ще отгръщате всяка страница с жажда към следващата.


Което не значи, че броят минава без „Новини“. Там посрещаме бъдещия бестселър на Porsche - Macan, брутализирания затворен Jaguar F-Type Coupe, едно лудо шведско комби в лицето на Volvo V60 Polestar, както и най-хищната Godzilla – Nissan GT-R Nissmo.
Не оставаме и без „Планета TopGear”, която се доминира от човека, доминирал шампионата на F1, категоричния Себастиан Фетел. Мъжът, когото не сме свикнали да виждаме без купа в ръце, споделя любопитни истории от другата си работа... Но за нея ще четете в броя.
В същия, в който караме най-бързото серийно Peugeot RCZ R, най-новото Suzuki SX4 S-Cross, караме и Gran Turismo 6... Да, в рубриката „Тест” ще намерите страничка с впечатленията ни от най-чаканата автомобилна игра. Както и страница с интересния пламенен испанец Seat Ibiza и разумната Insignia Sports Tourer, следвана от далеч не толкова разумния автомобил Caterham. Той пък обаче идва с разумните едва 80 коня. Много разумно безумие.
Така че, ако не сте пропускали брой на TopGear, сега е възможно най-неудачният момент да го направите. Идва на пазара в сряда и ви препоръчваме да разгръщате страниците внимателно, защото са пропити с високооктанов бензин.

Приятно четене!


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...