TopGear Auto Show 2010 отваря врати на 12 юни

Main March 30, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 992 views | no comments

Между 12 и 19 юни в зала "Фестивална" и откритите площи пред нея ще се проведе първото в България TopGear Auto Show. Такива прояви се провеждат в много страни по света под егидата на ВВС, като тази година към тях ще се присъедини и нашата държава. Акцентът при тях е поставен на забавлението и атракцията чрез показването на уникални, класически, ретро, тунинговани и buyback автомобили, както и на модели, в които са вложени най-новите технологии, очертаващи тенденците в автомобилостроенето през следващите години.

Целта на TopGear Auto Show 2010 е да привлече възможно най-широк кръг автомобилни фенове от столицата и страната, като им предложи много по-широка гама от емоции, впечатления и екстремни усещания, отколкото на едно традиционно изложение, подчинено на по-стриктен регламент. За да се подчетае атракционният характер на проявата, ще бъдат поканени българските екипажи в рали "България", както и други изявени автомобилни състезатели. Очаква се от страна на TopGear - Лондон, потвърждение за конкретните параметри на тяхното представяне, което със сигурност ще бъде впечатляващо и запомнящо се.

В скоро време очаквайте по-подробна информация за предстоящото авто шоу.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...