Toyota показа за първи път снимка на Yaris Hybrid-R Concept

Main August 19, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9815 views | no comments

Toyota показа първата снимка на Yaris Hybrid-R Concept, преди да дебютира в Детройт следващия месец.
Концепцията е базирана на Yaris с три врати и се задвижва от 1,6-литров Global Race Engine (GRE), който работи в комбинация с два електромотора, благодарение на това задвижването е разпределено на четирите колела.
Моделът използва технология от състезателния автомобил TS030 Hybrid, която генерира енергията при спиране и я съхранява в свръх кондензатори, а те след това я предават към задвижващата система и по този начин осигуряват допълнителен тласък. Според Toyota тази технология е създадена за спортни автомобили, така че ще бъде използвана и в GT86.
Японската компания ще представи най-новите разработки на технологии с горивни клетки в хибридни превозни средства на изложението във Франкфурт. До края на тази година автомобилният гигант обяви, че ще пусне най-малко 16 нови или актуализирани хибридни модела.

 
Keywords:   global race, gre, toyota
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...