Toyota представи следващото поколение Avalon

Main April 6, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4280 views | no comments

Toyota представи на автосалона в Ню Йорк следващото поколение Avalon. Флагманът на марката на американския пазар е станал незначително по-малък от своя предшественик: габаритите му са съответно 4960х1835х1460 мм при колесна база 2820 мм, с което е вече 15 мм по-къс и с 25 мм по-нисък от предишното поколение. Автомобилът е получил ксенонови предни светлини с оригинална форма, голям въздухоотвод и доста по-широка радиаторна решетка, както и нов спойлер, две изпускателни тръби и светодиодни задни светлни.
В салона са се появили дървени декорации с метални акценти, седалки, тапицирани с кожа, като опция са достъпни аудиосистема JBL и информационно-развлекателна система Entune. Засега Toyota мълчи за двигателната гама на бъдещия Avalon. Новият модел ще се появи на пазара в края на тази година.



Видео

 
Keywords:   avalon, toyota
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...