Пикапът Ram 1500 вече е значително по-икономичен

Main April 6, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4050 views | no comments

Chrysler представи обновения Ram 1500 на автосалона в Ню Йорк. Пикапът е получил нова предна броня, по-масивна радиаторна решетка и предни светлини със светодиодни секции. Задните фарове също са със светодиоди. Освен това, конструкторите са променила дизайна на салона, добавили са информационно-развлекателна система Uconnect и са нанесли корекции и по арматурното табло, в което е вграден 3,5-инчов дисплей.
Под капака на пикапа е монтиран 3,6-литров V6 Pentastar, развиващ 305 к.с. и въртящ момент 364 Нм. Разходът на гориво е намален с 20%: 13,8 л/100 км в града и 9,8 л/100 км при извънградско управление . Клиентите могат да изберат и по-мощна алтернатива, като производителят предлага 5,7-литров V8 HEMI с мощност 395 к.с., който също е станал по-пестелив. Като опция Ram 1500 е достъпен с въздушно окачване с пет режима, благодарение на което клиренсът мода бъде увеличен до 508 мм или намален до 279 мм.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...