VIVACOM Rally Team се среща с феновете в магазините на VIVACOM

Main October 25, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2955 views | no comments

VIVACOM Rally Team и Димитър Илиев стартират кампания под мотото „Ела в отбора на победителите“ по повод успешния край на състезателен сезон 2011. Целта е да се даде възможност на повече хора да се докоснат до тръпката на автомобилния спорт. В четирите най-големи магазина на телекома в София, Варна, Пловдив и Бургас феновете ще имат шанса да се срещнат с тазгодишните рали шампиони, да получат подаръци и автографи, да участват в множество игри
и да спечелят възможността да усетят тръпката на навигаторското място до Димитър Илиев.
Всички посетители през деня ще могат да видят отблизо състезателната Skoda Fabia S и да се запознаят лично с Димитър Илиев и навигатора Янаки Янакиев. Митко лично ще подписва договори с новите клиенти в магазините на VIVACOM и ще раздава автографи на всички желаещи.
Феновете на високите скорости ще могат да се запишат за участие в специална шампионска томбола в четирите магазина. Пет късметлии от всеки град ще бъдат изтеглени лично от шесткратния рали шамион на България и ще се возят в състезателната кола на VIVACOM Rally Team до него. За демонстрациите ще бъдат отцепени специални рали отсечки на паркинзите на The Mall в София, Mаll Varna и Burgas Plaza, както и пред магазина на VIVACOM на пл. „Централен 1 в Пловдив. За да бъде наистина незабравимо изживяването, в колата ще се монтира камера, която да заснеме емоцията на участниците, а клипчетата ще бъдат качени в Youtubе и Facebook.
За още по-запалените фенове рали отборът ще организира конкурс за най-добър механик на VIVACOM Rally Team. Той ще се състои в сервизния бокс, който ще бъде подреден на паркинзите като за истинско състезание, предоставяйки всички условия за работа по автомобила, а задачата на участниците ще е да сменят гума на състезателния автомобил за най-кратко време. Победители на първо, второ и трето място ще спечелят оригинални фен артикули от ограничения тираж на отбора.
Събитията в четирите български града са обявени с начален час 12, а истинското шоу със спортния автомобил ще започва в 17 ч, а последователността им е както следва:
- 29 октомври, събота - София, The Mall
- 3 ноември, четвъртък - Пловдив – пл. „Централен” 1
- 5 ноември, събота - Варна – Mall Varna
- 8 ноември, сряда - Бургас – Burgas Plaza

 
Keywords:   rally team, skoda fabia
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...