VOLVO НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2011

Main June 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5510 views | no comments


Премиера: Новото V60 – поредно произведение на изкуството от Volvo

По време на Автосалон София 2011 г. Мото-Пфое показва официално пред родна публика новото Volvo V60 - комби версията на елегантния премиум седан S60. Семейният автомобил както го наричат мнозина, е с подчертано спортен характер, като същевременно в него е запазено голямото багажно пространство. Този автомобил е предназначен за хората, които постоянно пътуват и имат нужда от повече гъвкавост, стабилност и сигурност. Фините релси по покрива и силно изразените изчистени линии на купето, които се простират от предните фарове до задните стопове, придават стройна и мускулеста стойка на автомобила. Визуално той изглежда нисък и елегантен, като предният V-образен капак подчертава спортната му и устремена фигура. Усещането зад волана е ново, вълнуващо и съвсем различно. V60 е поредният модел на Volvo, който спира сам при опасност от удар, благодарение на системата City Safety, която е серийна. Моделът разпознава и пешеходците с помощта на радара и камерата на функцията Pedestrian Detection.

По време на изложението Volvo показва още първия автомобил в света, който серийно спира сам – Volvo XC60 и компактното и чаровно C30.

Volvo XC60 – моделът, който се превърна в истински хит на пазара веднага след представянето си. Мнозина ценители го определиха за най-красивото и безопасно Volvo, създавано някога. С модерен скандинавски дизайн, висококачествени материали на интериора и богатство от технологични иновации XC60 с лекота се наложи като един от най-желаните автомобили в премиум сегмента. Моделът вече е още по-атрактивен, след като дава право заползване на данъчен кредит.

Volvo C30 – градското бижу за всички млади хора с динамичен лайфстайл. Моделът е смятан за една от иконите в автомобилната индустрия по отношение на дизайн и излъчване. C30 спечели безброй почитатели по света със своята уникална и свежа задна част на купето. Един от най-екологичните автомобили в премиум сегмента впечатлява и с уникален разход на гориво – едва 3,8 л. на 100 км

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...