JAGUAR НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2011

Main June 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7815 views | no comments

Предпремиера: Изцяло новият Jaguar XF – само два месеца след световната му премиера в Ню Йорк

Забележителна предпремиера на щанда на Мото-Пфое е изцяло новият Jaguar XF, който беше официално представен за първи път само преди два месеца в Ню Йорк. С вдъхновение от флагмана XJ новата котка е с освежена муцуна. Предницата се отличава с нова броня, модифицирана радиаторна решетка и изменени биксенонови фарове, в които са вградени и дневни LED светлини. При интериора също се наблюдават редица новости. Специално внимание заслужават по-комфортните седалки, модификациите по арматурното табло и инструменталния панел, новата сателитна навигация, и модерната мултимедийна система със 7-инчов тъчскрийн екран. Новият Jaguar XF е израз на актуалната иновативна линия в дизайна на Jaguar. Той слива в едно характеристиките на спортно купе с изискаността на луксозен седан, като създава усещането за мощ и сила, съчетани с естествените за Jaguar лукс и изисканост в салона.

Jaguar представя още и новия XJ - първия представител на най-новото поколение автомобили Jaguar с алуминиева архитектура на купето, вдъхновена от космическите програми. Благодарение на изцяло новия дух и смелия дизайн, британската котка бързо се превърна в може би най-желания модел в сегмента на луксозните седани. Новият XJ разтърсва всички представи за елегантна и изискана премиум лимузина. Цената на автомобила започва от 152 200 лв. с ДДС.

 
Keywords:   jaguar, jaguar xf
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...