VW разкри E-Bugster концепт

Main April 21, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6420 views | no comments

VW показа първите снимки и детайли на новата концепция E-Bugster малко преди да направи дебют в Пекин след броени дни. Това е актуализирана версия без покрив на модела, показан по-рано тази година в Детройт. Концепцията изобразява новия Beetle Convertible.
Задвижването е повелено на електрически мотор, генериращ 85 к.с., който позволява на превозното средство да ускори от 0 до 100 км/ч за 10,8 сек.
Литиево-йонната батерия с капацитет 28,3 кВч може да се зарежда от стандартен контакт и от такъв за бързо зареждане, използващ трифазен ток. Електромобилът е оборудван с кинетична система за възстановяване на енергията, подобна на системата KERS в болидите от Формула 1.
E-Bugster е с 90 мм по-нисък и 30 мм по-дълъг от Beetle купе. Дизайнът наподобява този на „Буболечката” , като са добавени светодиодни фарове, въздуховоди и дневни LED светлини.
След дебюта на E-Bugster в Пекин идната седмица, очакванията са да видим производствен Beetle Convertible по-късно тази година в Париж или Лос Анджелис, а стартът на продажбите ще започне не по-късно от началото на 2013 г.

 
Keywords:   volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...