Wald C-Class - Нови постижения от японското студио

Main March 27, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1810 views | no comments

След успеха си с доработването на предишния CL и S-Class японското тунинг студио Wald International се подготвя с нов пакет на компанията от Щутгарт – за най-новия W204 C-Class, който е на път да се превърне в нещо по-драматично, от каквото и да е било в миналото. Въпреки че е базиран на (логично) малко по-мудния базов модел, новият кит за екстериора включва GT крило, което може да се опъне на всеки представител от DTM състезанията. Освен това има и съответните доста агресивни брони.

В допълнение към задното крило пакетът включва също така и пълен бодикит с нова предна и задна броня, интегриран заден дифузьор, странични прагове, четири ауспуха, както и преден капак от въглеродни влакна със специални допълнително отвори за въздух. Иначе очаквайте да видите същия асортимент от екстри за интериора, включващи алуминиеви педали, въглеродни елементи и спортен волан.

Междувпрочем има един момент, че инженерите все още работят върху окончателния дизайн, но от японската компания твърдят, че автомобилът ще се предлага на клиентите до средата на годината.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...