Wz - новият представителен седан на Ssangyong

Main September 19, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 999 views | no comments

На автосалона във Франкфурта, южно-корейската марка Ssangyong, собственост вече на мощна китайска групировка, показа концептуален модел на бъдещия си луксозен представителен под името Wz.

Wz Concept би трябвало да излезе на пазара към 2010-а година и да замени сегашната топ-личузина на марката Chairman. Дизайнът на концепта, прилича донякъде на някои от луксозните модели на топ-марката на Nissan - Infiniti, както и на други топ-лимузини, но се е получил цялостен, с добра визия и напълно отговаря на предназначението си.

Според производителя Wz ще има двигател от Mercedes - V6 с ходов обем 3.6 л, с два турбокомпресора и максимална мощност от 360 к.с., куплиран със седем степенна автоматична предавателна кутия.

В комплектацията на Ssangyong Wz Concept ще влизат най-съвременни електронни системи за активно управление на окачването и спирачната система, за контрол на налягането в гумите и за следене за напускане лентата на движението.

Що се отнася до името на колата, естествено то няма да
остане същото, когато дойде времето за качването й на конвейера. Въпреки това анализаторите смятат, че в кодираната абревиатура са скрити някои от съгласните в истинското има на новия топ-автомобил на Ssangyong.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...