Англичани изсмукаха 575 коня от Range Rover

Main August 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6290 views | no comments

Английските тунери Overfinch, специалисти в модифицирането на Range Rover, разкриха всичко около проекта си Range Rover Sport GTS-X, който бе показан по време на Фестивала на скоростта в Гудууд.
Моделът е получил агресивен бодикит с екстериор, решен в портокалово оранжево, и включва нова предна броня, LED светлини, Brembo спирачки, снижено окачване и 22-цолови алуминиеви джанти.
В купето дизайнерите са прибавили нова кожена премиум тапицерия, карбонови елементи и специални постелки. Другите отличителни черти са ревизираната апаратура и уникалните плочки на праговете.
Мощността се осигурява от 5-литров V8 двигател, оборудван с преработено ECU и спортна изпускателна система. Тези промени осигуряват максимална мощност от 575 к.с. и въртящ момент от 699 Нм. Това позволява на Range Rover Sport GTS-X да ускори от 0 до 100 км/ч за 5 сек, преди да удари максималните 233 км/ч.

Видео

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...