Атрактивни предложения от Renault-Nissan България за салона във Варна

Main September 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4120 views | no comments

От днес в морската ни столица започва автомобилно изложение в „Гранд Мол Варна“. Там до 14 септември Renault ще изложи моделите Clio, Megane и Fluence, които се предлагат с изключително атрактивната промоционална оферта. За сумата от 100 лева за моделите Megane Hatch и Fluence клиентите получават редица екстри, сред които са електронен двузонов климатик, система за подпомагане на паркирането на заден ход, автопилот/регулатор и ограничител на скоростта, Radio 3D sound by Arkamis, Bluetooth и други.
А ако предпочитате Clio Hatch само за 100 лева ще получите електронен климатик, алуминиеви 15-инчови джанти, радио Radio CD MP3 4x20W Bluetooth, цвят металик, автопилот/регулатор и ограничител на скоростта и автоматично активиране на чистачки и фарове.
Dacia ще представи Duster, във версия 4х4, който вече може да се похвали с изключителните си продажби и отлично съотношение цена / качество.
На разположение за тестово шофиране за клиентите ще има Duster в най-новата си заводска версия LPG, както и Sandero, Clio и Megane Hatch.
Nissan ще заложи на ключови свои модели в лицето на бестселъра Qashqai, на доказалия своите неоспорими офроуд възможности X-Trail, както и на първия малък кросоувър Juke, които пленява с дръзкия си дизайн и динамични характеристики.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...