БФАС свиква годишно Общо събрание на 7 април

Main January 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2600 views | no comments

БФАС свиква редовно годишно Общо събрание, което ще се проведе на 7 април 2012 г. На сесията ще бъде приет финансовият отчет на Федерацията за 2011 г. Ще бъде приет и нов устав. Ще бъдат избрани и нови членове на Управителния съвет на БФАС.
Обещано е да се извърши цялостен одит на БФАС и Рали пул България ЕООД за финансовата 2011 г.
За да се осигури прозрачност и публичност на финансите в БФАС, както Александър Александров обеща в предизборната си кампания, всеки месец на уебсайта на федерацията ще бъдат публикувани отчетите за приходите и разходите и паричните потоци в БФАС.
Във връзка с подготовката и провеждането на рали „България 2012“ Управителният съвет на БФАС избра за директор на надпреварата Александър Александров.
След проведена среща със състезателите и организаторите на надпревари по офроуд, по тяхно предложение БФАС избра за председател на комисията по офроуд Маргарита Стайнова.

Агенция Speed-Press

 
Keywords:   speed press, Други
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...