В Белгия връщат парите на собствениците на Brilliance BS6

Main June 26, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1023 views | no comments

След оповестяването на трагичните резултати от краш- тестовете на Brilliance BS6, белгийските клиенти, които са встъпили във владение на опасната кола, ще получат своите пари обратно. Местният вносител на марката, който е направил заявка към централата за 120 автомобила и продал 9, е изтеглил всички свои коли от пазара.

Пред Frankfurter Allgemeine Zeitung, Ханс- Улрих Саш- управляващ директор на генералния вносител HSO Motors на Brilliance, е заявил, че по конструкцията на Brilliance BS6 ще бъдат направени сериозни промени и в края на юли, автомобилът ще бъде предоставен отново за тестове на ADAC.

Според just-auto.com, до момента в Европа са доставени около 500 представителя на Brilliance BS6, 350 от които са в ръцете на новите си собственици.

Brilliance BS6 показа изключително слаб резултата при проведения на 21 юни от ADAC краш-тест - само една от възможните пет "звезди".

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...