В Москва показаха LADA 4х4 Багги

Main May 19, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 8455 views | no comments

В рамките на международния салон "Комплексная безопасность 2011", отворил врати на 17 май в Москва, за пръв път беше представен всъдеходът Лада-Багги. Според прес-службата на Волжския автозавод, толиатинската компания за производство на специални автомобили Бронто е демонстрирала още блатохода МАРШ Аварийный и всъдехода LADA 4х4 МВД.

Що се отнася до Лада-Багги, то моделът е предназначен основно за използване в армейските поделения със специално предназначение, но може спокойно да се използва и в селското стопанство, за лов и развлечение. Машината е развита върху платформата на LADA 4х4 и има двигател с впръскване на горивото с мощност над 80 к.с. По нормален път колата може да развие скорост до 150 км/ч, а в оф-роуд условия до 70. Цената на автомобила е към 300 000 рубли /14 700 лв/.

На салона са показани още специализирани автомобили за Министерството на извънредните ситуации и бърза помощ на друга фирма от Толиати - Супер-Авто, както и пожарно-спасителния автомобил на предприятието ВИС-Авто.

Дъщерното предприятие на АвтоВАЗ - компанията БРОНТО стартира производството на специални автомобили на базата на LADA 4х4 през 1993-а и освен варианта Рыс и бронирани всъдеходи прави още снегоблатоходи също на базата на LADA 4х4.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...