Новото Audi A6 Avant (мега галерия и видео)

Main May 19, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7845 views | no comments

Вчера се състоя световната премиера на новата версия на Audi A6 Avant. Комбито ще бъде пуснато в продажба през лятото на тази година, а базовата му цена е определена на 40 850 евро.

Новото Audi A6 Avant ще се предлага с избор между шест задвижващи агрегата, като само два от тях са бензинови. Топ предложението в портфолиото на комбито, което е в състояние да предложи товарен обем от до 1680 литра (565 литра при стандартна конфигурация на седалките), е трилитрова TDI модификация с максимална мощност от 313 конски сили. Двулитровата TDI версия пък обещава среден разход на гориво от само 5 литра на 100 километра.

Видео

Audi A6 Avant 2011 ще се предлага с избор между четири предавателни кутии, като единствената "ръчна е шестстепенна. Традиционно, комбито ще може да бъде поръчано и във версия със система quattro за постоянно задвижване на четирите колела.

Видео

Още видео на новото Audi A6 Avant можете да видите тук: www.autopress.tv

 
Keywords:   Audi A6, audi a6 avant, tdi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...