Видео: Audi R8 GT Spyder

Main June 20, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3320 views | no comments

Audi разпространи първото официално видео на новата си лимитирана серия R8 GT Spyder, в която ще бъдат включени само 333 автомобила.

Audi R8 GT Spyder, което е оборудвано с 5.2 литров, V-образен, десетцилиндров с максимална мощност от 560 конски сили и максимален въртящ момент от 540 Нм при 6500/мин, струва малко над 207 000 евро.

В екипировката на колата са включени също така роботизирана шестстепенна предавателна кутия с пера за превключване на скоростите от волана и система за задвижване на четирите колела quattro.

Видео

R8 GT Spyder идва със сгъваем мек таван с електрохидравлично управление, който може да бъде сгънат/разгънат за 19 секунди дори при скорост на движение от 50 км/ч.

Олекотеният автомобил е в състоние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди и да развие максимална скорост на движение от 317 км/ч.

 
Keywords:   Audi R8, spyder
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...