Новият Opel Corsa продължава да вдъхновява за свежи идеи в популярния сайт svejo.net

Main June 20, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2975 views | no comments

Източник: www.opel.bg

Конкурсът на Opel, който стартира на 28 май и има за цел да провокира свежи идеи за дизайн на тениска-уникат, вдъхновени от новия Opel Corsa, продължава. Остават още 9 дни, в които можете да създадете свой проект на тениска и да го публикувате на http://svejo.net/opel_ideas/.

Победителят ще бъде този, чийто дизайн събере най-много гласове, а наградата за него ще бъде ваучер за спортна екипировка на престижната марка Conte of Florence на стойност 500 лева от магазините на Максспорт както и 10 тениски с неговия дизайн. Най-големи шансове за победа имат тези проекти, които показват въображение, творческо мислене и индивидуалност. Желателно е да бъде съобразена и възможността за производство на съответния дизайн.

Ето и няколко интересни примера на дизайн, който има шансове за успех и на такъв, който не отговаря на условията на конкурса.

Победителят ще бъде обявен на 30 юни, а след приключване на гласуването и избора на победител всички желаещи ще могат да се регистрират в отделна страница за участие в томбола за спечелване на 30 тениски с печелившия дизайн.

Като провокатор на креативното мислене и творческите идеи на участниците е избран новия Opel Corsa, който след технологичното си обновление миналата година, тази година получи и нова осанка. Променената стилистика на предната част на Corsa създава по-спортно и експресивно излъчване на модела, което го превръща в моментално разпознаваем като част от новото семейство на Opel. Новите екстериорни цветове и визията на интериора, както и широката гама от възможности за създаване на индивидуализирани спортни версии правят новата Corsa по-привлекателна от всякога.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...