Впечатляващ дебют на Dodge Nitro на Софийското изложение

Main June 18, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1493 views | no comments

- Dodge Caliber оглавява разширяването на марката Dodge на световния пазар
- Новият Dodge Nitro подпалва пазара на средно-големите SUV автомобили
- Новият Dodge Avenger привлича нови купувачи в стратегическия сегмент на седаните

Dodge Nitro
Dodge разнообразява пазара на средно-големите автомобили с висока проходимост с представянето на изцяло новия Dodge Nitro – първият средно-голям SUV на марката и автомобил, чийто дързък и агресивен стил отговаря на динамичното му поведение.

Купувачите, които търсят автомобил с "характер имат възможност да избират сред бензинови и дизелови двигатели на пазарите извън Северна Америка - 2.8 л common-rail турбо дизел, 4.0 л V-6 бензин и 3.7 л V-6 бензин. Nitro предлага пространство, функционалност и маневреност, както и нисък разход на гориво на добра цена. По отношение на сигурността Dodge Nitro може да се похвали с ABS, EBD, ESP, Traction Control, предни въздушни възглавници, странични въздушни възглавници и странични завеси.

Dodge Caliber
Изцяло новият Dodge Caliber е новата тенденция сред градските автомобили, съчетаващ страхотно съотношение на качество и цена с дързък стил и комфорт. Caliber се харесва на потребители от цял свят, търсещи характерното излъчване на Dodge, в комбинация с маневреност и мощ, плюс нисък разход на гориво.

Dodge Caliber предлага модерен 2.0-литров турбо-дизелов двигател, както и три World Engine бензинови двигатели. Caliber се отличава и с второ поколение безстепенна скоростна кутия (CVT) за 2.0-литровия бензинов двигател – първото приложение на CVT за групата Chrysler.

Купето на Dodge Caliber осигурява комфортна седалка за водача и до четири места за пътници плюс място за всичките им принадлежности. Спортното излъчване, съчетано със силата и функционалността на автомобил с висока проходимост предизвиква внимание и отличава Caliber с характерните за марката Dodge качества.

Dodge Avenger
Седан с уникален стил и спортно излъчване и широка гама от скоростни кутии, както и системи за сигурност, които намираме и в Dodge Nitro. Dodge Avenger залага на дръзкия и агресивен стил и привнася наследството на американската мощна кола в стратегическия в световен мащаб сегмент на седаните.

Dodge Avenger предлага голямо разнообразие от четири мощни, модерни двигатели с нисък разход на гориво. Това са 2.0 л World Engine бензин с 5 степенна механична скоростна кутия, 2.4 л World Engine бензин с автоматична скоростна кутия, 2.7 л V-6 бензин с 6-степенна автоматична скоростна кутия, 2.0 л турбо дизел с 6-степенна механична или автоматична скоростна кутия.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...