Всичко за Panda

Main December 14, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6180 views | no comments

С дължината си от едва 365 см, широчината си от 164 см, височината от 155 см и петте си врати, третото поколение на Fiat Panda предлага достатъчно пространство и всички удобства за петима души. Автомобилът е с най-големия в сегмента си багажник от 225 л, чийто обем може да да достигне и до 260 л при плъзгаща се задна седалка, и до 870 л ако сгънем облегалките от втория ред.
Външният дизайн е подчертано средиземноморско-италиански.
Макар и компактен, моделът вече разчита на системи, характерни за по-високия клас коли като Low Speed Collision Mitigation (смекчаване на удара при ниска скорост), Start&Stop, индикатор за превключване на предавки, режими ecoDrive и ECO mode на двигателя TwinAir Turbo.
В гамата на моторите влиза спечелилият титлата „Международен двигател на годината“ 0.9 TwinAir Turbo с мощност 85 к.с. Не са за подценяване и бензиновият 1,2-литров Fire с мощност 69 к.с., както и 1.3 Multijet II с мощност 75 к.с., също със Start&Stop стандартно.
Първоначално на пазара ще бъде пусната версията с предно предаване, а по-късно ще очакваме и Panda 4x4. Три са нивата на обзавеждане - Pop, Easy и Lounge, 10 са цветовете за каросерията, а за интериора – 9. Новост за сегмента е навигацията Blue&Me TomTom LIVE, която комбинира предимствата на „инфотеймънт“ система (за информация и забавление).
Италианският производител залага изключително много на този модел, тъй като това беше първият от компактния клас, станал „Автомобил на годината“ през 2004 г.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...