Детройт 2008: Ким Катрал представи Mercedes- Benz Vision GLK

Main January 15, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 883 views | no comments

"Харесвам мощния дизайн на GLK, както и разбира се невероятно просторния багажник, изключителния комфорт и факта, че това е Mercedes, заяви Ким Катрал, една от четирите звезди от сериала Сексът и Градът, по време на официалното представяне на новата концепция Mercedes- Benz Vision GLK на салона в Детройт.

Излизайки на сцената с предшественика на новото моделно попълнение в гамата на Mercedes, Катрал демонстрира и сериозни познания за колата. "В крайна сметка, аз съм една от малкото, които вече са имали възможност да съберат впечатления за бъдещето GLK, заяви Ким Катрал в разговор с Дитер Цетче, председател на управителния борд на Daimler Benz AG и шеф на автомобилното подразделение Mercedes- Benz.

Катрал имаше възможност да се запознае и подкара GLK благодарение на "участието на автомобила в новата продукция Sex And The City– The Movie. Филмът се снима в момента и ще бъде пуснат по кината през май. Новият компактен всъдеход на Mercedes- Benz ще бъде наличен на американския пазар малко по- късно- в началото на следващата година.

"Предстоящият GLK е точният автомобил, в точното време, заяви Цетче, "На първо място, той притежава силно индивидуален дизайн, който ясно се различава от нормите за сегмента. На второ място, той предлага силните черти на нашите пълноразмерни модели с базов луксозен вид, който печели по отношение на разхода на гориво, допълва шефът на Mercedes- Benz.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...