Джипът Гатор не потъва на дълбокото

Main June 26, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 530 views | no comments

Компанията Water Car, специализирана в производството на автомобили-амфибии, представи поредната си разработка в жанра – първият джип амфибия с име Jeep Gator.
Автомобилите --амфибии в наши дни са доста редки, но са интересни и имат добри постижения. Подобен автомобил на швейцарската фирма Ринспид дори държи рекорда по най-бързо прекосяване на Ла Манша. Вече имаме подобен модел и на марката Jeep, който се оказва доста добре приспособен към водната среда. По данни на компанията, максималната скорост на новака по суша достига 201 км/ч. При движение на вода това четириколесно земноводно не е чак толкова бързо, но развива повече от приличната скорост от 72 км/ч. Напълно достатъчно за насладждение на морската шир, слънцето и вятъра. За съжаление засега производителят държи в тайна както цената на колата, така и данните за разхода на гориво.

 
Keywords:   jeep, water car
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...