Дизайнерът на Koenigsegg направи лодка кабрио

Main March 20, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4665 views | no comments

Норвежкият производител на моторни лодки Hydrolift е подготвил модела C-33 Cab, който е кабриолет за придвижване във водата. Дизайнът на новия флагман естествено е сътворен от феноменалния Бард Екер, собственик на компанията и отговорен за облика на рекордно бързите автомобили Koenigsegg. Иновацията и високите скорости открай време са били характерни и за двете цитирани марки. В случая C-33 Cab е вълнуващ микс от лукс и сериозни технически показатели.
Лодката е с гъвкав дизайн, даващ й възможност да влиза в най-различни роли, а дълбокият и безопасен кокпит включва широк и удобен диван и интелигентно изработен модул от седалки за капитана. На просторната площадка за слънчеви бани могат да се забавляват до седем души. Каютата е решена като съвременна просторна всекидневна и може да бъде лесно пригодена за нощувка на борда. За да не скучаете, разчитате на телевизор и аудиосистема. На ваше разположение е и функционално устроено място за багаж.
Платформата за плуване откъм кърмата на лодката ви приканва за чудесен ден в морето.
Дъждът и лошото време няма задълго да ви развалят настроението, въпреки, че лодката е кабриолет. Тя все пак разполага с трипластов лесен за сгъване покрив, който си е направо произведение на изкуството.
Чифтът кърмови двигатели могат да бъдат дизелови или бензинови по ваш избор. Корпусът е енергийно ефективен и благодарение на него разходът на гориво е силно редуциран. Лодката е разчетена за максимум седем души, като на борда има максимум пет места за нощуване. Максималната й скорост според двигателите може да достигне до над 75 възела (около 140 км/ч), което си е истинско предизвикателство.

 
Keywords:   koenigsegg
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...