Държавни глави и висши мениджъри ще пътуват с Infiniti по време на срещата на Г20 в Мексико

Main June 15, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2695 views | no comments

Infiniti обяви, че ще участва като официален спонсор в бизнес форума Б20 на 17 и 18 юни тази година в Лос Кабос, Мексико. Престижното събитие се провежда в рамките на срещата на върха на Г20 на същото място.
Б20 е глобална платформа за разговори между правителствени и промишлени лидери от 20-те най-развити икономики в света по въпроси, засягащи икономическото и социалното развитие. Глобалните лидери ще бъдат превозвани между множеството обекти на форума с над 40 автомобила на Infiniti от сериите QX, FX, M и G.
Б20 се проведе за първи път по време на срещата на Г20 през юни 2010 г. в Торонто, Канада. Оттогава досега форумът е бил организиран в Сеул, Република Корея (ноември 2010 г.), и Кан, Франция (ноември 2011 г.) в съответствие с програмата на Г20. Мексико е първата латиноамериканска страна и втората развиваща се икономика, която домакинства прояви на Б20 и Г20.

 
Keywords:   Infiniti
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...