Екстремни тестове за Volvo C30 Electric

Main March 29, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2815 views | no comments

Volvo съобщи, че версията с електрическо задвижване на компактния модел C30 е била подложена на екстремни тестове, по време на които външната температура е била -20 градуса. От компанията коментират, че с представителите на C30 Electric са били проведени общо над 200 различни изпитания, които са доказали ефективността на автомобила като цяло, дори в тези тежки условия.

Volvo C30 Electric разполага с три климатични инсталации. Първата от тях се грижи отоплението/охлаждането на купето (използва биоетанол), втората е за регулирането на температурата на батериите, а третата отговаря за тази на електрическия мотор и електрониката.

Видео

Volvo C30 Electric е в състояние да измине с един заряд около 150 километра, максималната скорост на движение на автомобила е около 130 км/ч, ускорението от 0 до 100 км/ч отнема по-малко от 11 секунди, а презареждането на литиево-йонна батерия на автомобила отнема до осем часа.

 
Keywords:   volvo, volvo c30
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...