Най-големият шоурум на Rolls-Royce е в Абу Даби

Main March 29, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2775 views | no comments

От централата на Rolls- Royce съобщиха, че най-големият изложбен център на марката в света е отворил врати в Абу Даби. На площ от 900 квадратни метра са изложение пет автомобила на легендарната компания, като във вътрешността на сградата има обособено място за кафене, както и специална зона за VIP клиенти, където те могат да се запознаят с всички материали, цветове и предложения, които са на тяхно разположение.

"Новооткритият изложбен център в Абу Даби е един от няколкото нови и обновени центрове на Rolls- Royce, които стартираха дейността си в региона през изминалите 18 месеца, коментира Торстен Мюлер, изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars. "Близкият Изток продължава да бъде основен двигател в разрастването на Rolls-Royce Motor Cars. През изминалата година, регионът генерира над 15% от общите ни продажби, допълва Мюлер.

По случай откриването на новия център, Rolls-Royce демонстрира един от 100-те представители на специалната серия Spirit of Ecstasy Centenary Collection Phantom Drophead Coupе.

В момента, Rolls-Royce Motor Cars може да се похвали с 82 дилърски центъра, 8 от които са в Близкия Изток.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...