Започва производството на Infiniti FX Sebastian Vеttel

Main October 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3280 views | no comments

Infiniti потвърди, че започва производството на концептуалния автомобил Infiniti FX, проектиран и създаден за двукратния шампион във Формула 1 Себастиан Фетел. Звездата на щанда на Infiniti на автомобилното изложение във Франкфурт 2011 г. - FX версия Sebastian Vettel, включва подобрения в дизайна, конструкцията и аеродинамиката, вдъхновени от шампиона на Red Bull Racing и глобален посланик на марката Infiniti.
Идеята за концептуалния автомобил от изложението във Франкфурт се заражда в разговор между Себастиан Фетел, който още тогава шофира Infiniti FX, и главния творчески директор на Infiniti Широ Накамура на автомобилния салон в Женева през 2011 г. С 5,0-литров V8 двигател с 420 к.с. и голямо аеродинамично притегляне, разработен от Infiniti в сътрудничество с Red Bull Racing, развиващият 300 км/ч кросоувър е най-целенасоченият и изключителен спортен кросоувър, създаван някога. Остава да бъдат потвърдени подробностите за производството, включително наличност, брой и цена.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...