Звездите на автосалона във Франкфурт

Main September 4, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7975 views | no comments

Малко преди началото на изложението (от 12. до 22. септември 2013) се появиха и новите снимки на Golf R. В ключовите данни на автомобила няма промени. Със своите 300 к.с. и цена най-малко 38 325 евро, VW Golf R става най-скъпият сериен Golf. В сравнение с Golf GTI, Golf VII R е със 70 к.с. по-мощен. Разликата с неговия предшественик Golf VI е 30 к.с. Dacia пък придава забележителен оffroad-вид на Duster. Предната част на малкия SUV е съвсем променена - с хромирана решетка и двойни фарове с вградени дневни светлини. Горната част е с преработени релси, а в долната нови са 16-цоловите алуминиеви джанти с M&S-гуми.
Три нови „М-ки“ на BMW привличат вниманието на почитателите на спортните автомобили. X5 M50d, M550d xDrive Седан и M550d xDrive Touring са с еднакъв мотор. Според BMW той е най-мощният 3-литров дизелов агрегат. Могъщите 381 к.с. и 750 нютонметра се разпределят и върху четирите колела, ускорението до 100 км/ч варира между 4,9 секунди (М550d) и 5,3 секунди (X5 M50d) в зависимост от модела. Opel представя новата Monza. Прототипът демонстрира нов дизайн и техника, с които Opel прави опит да избяга от кризата. Новата Monza e агресивна отвън и – изненадващо – е със задно задвижване. Под предния капак работят съвременни екомотори. Skoda представя втората версия на Rapid. Нареченият Spaceback хечбек е специално създаден по европейски вкус и е с около 20 см по-къс от вече познатия ни седан.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...