Изчезвам след 60 секунди

Main April 17, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1847 views | no comments

За първи път в България, Nissan и Радио Енерджи ще предложат уникална възможност за участие в играта "Изчезвам след 60 секунди като голямата награда е нов автомобил Nissan Qashqai.

Играта ще се проведе през месеците април, май и юни, а големият финал, на който един от финалистите ще си тръгне с нов Nissan Qashqai, ще бъде на 18 юни 2009.

От 20 април 2009, на интернет страниците на радио Енерджи www.nrj.bg и Nissan www.nissan.bg, ще бъде активирана онлайн регистрация за желаещите да участват в "Изчезвам след 60 секунди. Форми за участие ще има и в представителствата на Nissan в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Бургас.

Всички участници, попълнили коректно формите за участие попадат в списък, от който три пъти седмично – в понеделник, сряда и петък, на случаен принцип ще бъдат избирани двама участници. След като бъде изтеглено името на участника, водещ на радио Енерджи и екип на Сити ТВ, отиват на посочения във формуляра за регистрация домашен или офис адрес. Посещенията ще бъдат две на ден – първото между 09:00ч. и 10:00ч. и второто между 10:00ч. и 11:00ч.

В момента, в който екипът е на адресът, водещият обявява в ефир: Колата на радио Енерджи и Nissan се намира в София, на улица Росица № 32. Петър Петров, сега имате 60 секунди, за да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите нашия автомобил, да влезете в него и да го запалите. (Примерен анонс)

В ефира на радио Енерджи стартира хронометър, който отброява 60 секунди. За това време, участникът трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и ... да го запали.

С влизането в колата и нейното запалване, участникът се класира за големия финал на играта Изчезвам след 60 секунди.

В края на играта всички участници, които са успели да влязат в колата за 60 секунди и да я запалят, ще бъдат поканени в представителството на Nissan в София, където в присъствието на нотариус ще бъде определен победителят в играта, който ще си тръгне с голямата награда – нов Nissan Qashqai, на стойност 32 000лв.

 
Keywords:   nissan, nissan qashqai, nrj, target
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...